Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Információk

Bízza profikra a könyvtár költöztetését!

jan. 22.

2019.

Kategória: Költöztetés

Bízza profikra a könyvtár költöztetését!

A költözésnek megvan a maga menete, illetve megvannak a maga akadályai és nehézségei is, amiket egy kis tapasztalattal, jó szervezéssel nem lehetetlen áthidalni. Ha megtartjuk a lefektetett szabályokat, és ügyelünk a részletekre, akkor nem lehet nagy baj, ha viszont nem, akkor a költözés könnyen káoszba fulladhat, és anyagi károkkal is járhat.

A könyvtárköltöztetés sem tartozik az egyszerűbb feladatok közé, de ha minket választ, akkor garantáljuk, hogy meg lesz elégedve az eredménnyel. Egy könyvtár költöztetése szó szerint súlyos kihívás, mert rengeteg könyvet kell bedobozolni, amiknek megvan a maguk súlya, és akkor még nem beszéltünk a polcokról, szekrényekről, olvasótermi asztalokról, az irodai berendezésről, fénymásolókról.

Tény, hogy sok holmit kell átszállítani egyik helyről a másikra, a súly és a mennyiség pedig csak az egyik tényező. Mivel könyvtárról van szó, sokszor értékes kiadványok és kötetek is szerepelnek egy-egy gyűjteményben, tehát alapvető elvárás, hogy a könyvtárköltöztetésnél a költöztető cég emberei mindent vigyázva, tudatosan pakoljanak dobozba, autóra és autóról le, ne ejtsék el, ne szakítsák ki, ne üssék oda semminek a könyveket.

A könyvek épsége mellett azok csoportosítása is lényeges. Már a dobozolásnál címkézni, csoportosítani kell, és úgy levezényelni a könyvtárköltöztetést, hogy a kötetek, témák ne keveredjenek össze. Tanácsoljuk, hogy a csomagolásra szánt dobozokat körültekintően válassza ki, ne pakolja túlságosan tele, és címkézze fel precízen. A túlpakolt doboznak szakadás lesz a vége, és nem is lehet biztonságos fogást találni rajta.

Amennyiben valaha is könyvtárköltöztetésre lenne szüksége, ne bízza másra a feladatot, csakis olyan költöztető cégre, ami már rendelkezik tapasztalattal a témában, és magabiztosan mozog ezen a területen! Válasszon minket, és segítünk a szakszerű könyvtárköltöztetésben! Bővebb tájékoztatásért, illetve személyre szabott árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Címkék:

0 hozzászólás

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név*

Hozzászólás*