Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Információk

Költöztetés Kistarcsa és Budapest között is!

okt. 17.

2019.

Kategória: Költöztetés

Költöztetés Kistarcsa és Budapest között is!

A lakáspiac robbanása miatt egyre többen költöznek az agglomerációba, hiszen ott lényegesen olcsóbban juthatnak ingatlanhoz, mint a belső kerületekben, de ezen kívül is számos előnyt tartogatnak a Budapest környéki települések. A levegő frissebb, a forgalom kisebb, a csend és a nyugalom pedig határozottan a költözés mellett szól. Népszerű városok lettek a pesti oldalon Vác, Vecsés, Üllő, illetve Gödöllő, valamint a környékükön található kisebb falvak és városok, mint például Kistarcsa. Ez utóbbi még nem annyira felkapott, pedig igencsak érdemes Kistarcsára költözni, hiszen a közlekedése remek, a HÉV is áthalad rajta, amivel gyorsan elérhető az Örs vezér tere, így a belváros is, az árak pedig jelenleg még kedvezőek.

A kistarcsai ingatlanárakra kiváló példa, hogy míg a belvárosban, az V. kerületben 60.000.000 forint körül kezdődnek a 60 négyzetméteres lakások, addig Kistarcsán egy ugyanekkora alapterületű családi ház 25.000.000 forintért is megkapható, ami nem kis különbség. Ráadásul a költözés Kistarcsára gyorsan és kedvező áron valósítható meg, ami szintén előnyös az ottani ingatlanvásárlás szempontjából.

Kistarcsán számos lehetőség van a kikapcsolódásra is, például a város uszodájában, emellett a családoknak lehet jó hír, hogy óvodák, iskolák és egészségügyi intézmények is találhatóak itt, de a bevásárlást is egyszerűen el lehet intézni, hiszen a közelben minden megtalálható, amire szükség lehet. A város kulturális élete is mozgalmas, és rendezvények is tarkítják a mindennapokat, de a nyugalom is biztosított, így pedig már érthető, hogy miért egyre népszerűbb ez a környék az ingatlanvásárlók körében, és hogy miért kapunk egyre több megbízást a Kistarcsára költöztetés kapcsán.

Keressen fel bennünket bizalommal, ha egy megbízható céget bízna meg azzal, hogy Önt és családját Kistarcsára költöztesse! Szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk, a munkánkat pedig mindig precízen és pontosan végezzük, amire számtalan elégedett ügyfelünk a garancia. Ha kérdése lenne, vagy a kistarcsai költözéshez kérne árajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

0 hozzászólás

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név*

Hozzászólás*