Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Blog

Levesszük a terhet a válláról, a nehézgép szállítást is ránk bízhatja!

jún. 27.

2019.

Kategória: Hírek

Levesszük a terhet a válláról, a nehézgép szállítást is ránk bízhatja!

A költözés időigényes művelet, sőt, gyakran igen nagy procedúrát jelent. Sok múlik a szervezésen, és természetesen azon is, hogy kikre bízzuk a feladatot. A legtöbben átlagos holmikkal költöznek, szekrények, íróasztalok, ágyak, székek és személyes értékek kerülnek a költöztető teherautó rakterébe. Ám vannak olyan, nem átlagos tárgyak is, amik csak kevés helyen találhatóak meg, ezek szállítása legtöbbször nagy körültekintést és gyakorlatot igényel. A nehézgép szállítás kategóriába tartozik a zongora, pianínó és páncélszekrény szállítása is.

Természetes, hogy egy átlagos bútorhoz képest nagyobb súllyal rendelkező berendezésekről van szó, amiknek a mozgatásához és a biztonságos szállításához is több emberre, speciális eszközökre van szükség. A nehézgép szállítást értelemszerűen nem tudja megoldani mindenki saját maga, megbízható szakemberek kellenek hozzá, akik sokszor csináltak már ilyet. 

Forduljon költöztető cégünkhöz bizalommal, és hagyja ránk a munka nehezét! Minden nehézgép szállítás alkalmával három szakembert ajánlunk. Ennyi munkaerő szükséges ugyanis ahhoz, hogy a nehéz tárgyakat el lehessen mozdítani és felpakolni a teherautóra.

Díjszabásunk szerint a pianínó és a páncélszekrény szállítása 15.000 Forinttól, a zongora szállítása pedig 20.000 Forinttól indul. Ezek az alap áraink, és fontos megemlíteni, hogy ezeket az adott órabéren felül szükséges megfizetni. Természetesen egyik szállítás és költöztetés sem ugyanolyan, ez a nehézgép szállításra is igaz. Változatosak lehetnek a körülmények, attól függően, hogy honnan kell elszállítani a nehézgép kategóriába tartozó berendezést, mennyi emberre van szükség, milyen speciális intézkedésekre van szükség.

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leggyorsabban és sérülésmentesen szállításuk át a berendezést egyik helyszínről a másikra. Garantáljuk, hogy ügyfeleink elégedettek lesznek nehézgép szállítás szolgáltatásunkkal, és a zongora, pianínó vagy páncélszekrény rendben átkerül az új helyére.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot tőlünk nehézgép szállításra!

Címkék:

0 hozzászólás

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név*

Hozzászólás*