Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Hírek

Zökkenőmentes lakossági költöztetés ősszel és télen is? Velünk lehetséges!

júl. 11.

2019.

Kategória: Hírek

Zökkenőmentes lakossági költöztetés ősszel és télen is? Velünk lehetséges!

A hosszú évek során tapasztaltuk, hogy az emberek főként a tavaszi és nyári időszakra iktatják be a költözésüket, ugyanis ezekben az évszakokban nem kell harcolniuk az időjárás tényezőivel és kompromisszumot sem kell kötniük bizonyos helyzetekben. Az élet azonban kiszámíthatatlan, ezért előfordulhat, hogy tolódnak a költözéssel kapcsolatos teendők. Így néha elkerülhetetlen, hogy ősszel vagy télen hagyják el régi otthonaikat az ügyfelek. Ha Ön is ebbe a helyzetbe került, ne essen kétségbe, ugyanis a lakossági költöztetésünk ebben az időszakban is gyors és megbízható!

Iroda költöztetés gyorsan és gördülékenyen

júl. 11.

2019.

Kategória: Hírek

Iroda költöztetés gyorsan és gördülékenyen

Amikor egy cég kinövi az irodáját, az általában sürgős megoldást kíván, mivel a szűkös hely jelentősen lassíthatja a munkát. Ha átláthatatlan a munkaterület, a dolgozók feszültté, idegessé válnak, ami sem nekik, sem a cégnek nem jó, hiszen nem tudnak teljes erőbedobással dolgozni. Ha megvan a cég új helye, érdemes mielőbb beiktatni az iroda költöztetést. A továbbiakban néhány hasznos tippet adunk a kivitelezést illetően.

Az iroda költöztetés során az egyik legfontosabb tényező az idő. Mivel a költözés időtartama mindenképp kiesést jelent a munkából, ezért a minél gyorsabb és hatékonyabb munkára kell törekedni. Fontos, hogy az egész folyamat gyors legyen, a be- és kicsomagolással együtt. Érdemes lehet akár több részletre is bontani a folyamatot, így optimális esetben csak lassul a munka, de nem áll meg. Például az iroda egyes részlegeit külön átköltöztetve az egyik helyen mindig folyhat a munka. Az iroda költöztetésnél fontos szempont nem csak az időtartam, hanem a konkrét időpont is. Választhatunk például egy hétvégét, amikor rendelkezésünkre áll két teljes nap, vagy akár egy olyan időszakát is az évnek, amikor kevesebb a munka.

Levesszük a terhet a válláról, a nehézgép szállítást is ránk bízhatja!

jún. 27.

2019.

Kategória: Hírek

Levesszük a terhet a válláról, a nehézgép szállítást is ránk bízhatja!

A költözés időigényes művelet, sőt, gyakran igen nagy procedúrát jelent. Sok múlik a szervezésen, és természetesen azon is, hogy kikre bízzuk a feladatot. A legtöbben átlagos holmikkal költöznek, szekrények, íróasztalok, ágyak, székek és személyes értékek kerülnek a költöztető teherautó rakterébe.