Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Szolgáltatások

Bútor házhozszállítás

Bútor házhozszállítás

A bútorok házhozszállítása velünk egyszerűbb!

Bútort vásárolni izgalmas dolog, hiszen egy teljesen új kanapé, ágy, szekrény, dohányzóasztal, vagy komód kerül az otthonunkba. Új dolgokat vásárolni, lakberendezni, alakítani és az otthonát csinosítani mindenki szeret; ez a felvillanyozó része a dolognak. A kiválasztás és a vásárlás után jön a nehezebb dolog, mert a bútort házhoz szállítani is kell.

A bútort nem lehet csak úgy zsebre vágni, belecsúsztatni egy bevásárlószatyorba, vagy a csomagtartóba gyömöszölni. A bútorok többsége robosztus darab, több emberes súllyal rendelkezik, és a szállításnál derül ki, hogy a kelleténél több rajta a kiszögellés. Ami az üzletben még határozottan pozitívumnak tűnt, az a bútor házhozszállításának végére már kifejezetten idegborzoló tulajdonsággá válik. Kímélje meg magát a bútorszállítás kellemetlenségeitől, és hívjon inkább budapesti bútortaxit!

Miért érdemes budapesti bútortaxiban gondolkodnia, ha már vásárolt egy, vagy több új bútort az otthonába? Egyszerűen azért, mert gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb az üzletből az otthonába juttatni a bútort, vagy bútorokat ezen a módon! Ha nincs autója, azért, ha nem elég nagy az autója a szállításhoz, akkor azért válassza a budapesti bútortaxit! Ha nem ér rá egyik furgonnal rendelkező ismerőse sem, ha egyszerűen csak nem szívesen kér szívességet másoktól, és pláne nem szeretne nehéz bútorokkal a hátán cipekedni lépcsőkön át, emeleteken keresztül, akkor azért válassza a budapesti bútortaxit!

Keresse fel bizalommal költöztető cégünket, és hagyja meg a bútor házhozszállítást a profiknak! Költöztető cégünk nem csupán nagy tapasztalattal rendelkezik a bútorok mozgatásában, de arra is ügyelünk, hogy udvarias, tisztelettudó csapatként maradjunk meg ügyfeleink emlékezetében. A budapesti bútortaxi várja az Ön megbízásait is!

Bútorok házhozszállítása az üzlettől a lakásáig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot bútor házhozszállításra! Vegye igénybe budapesti bútortaxinkat azonnal, amint szüksége lesz ránk!

Bútort vásárolt és az üzlet nem szállít házhoz vagy túl sok várakozási idővel? 

Ne keseredjen el, forduljon hozzánk bátran! 

Nem kell utánfutót bérelnie és azon aggódnia, hogy elered-e az eső, megsérül-e az újonnan vásárolt bútor, vagy becsípődik-e a dereka. Nem kell alkalmazkodnia ahhoz, hogy ráér-e valamelyik ismerőse. 

Egyszerűen hívjon fel minket és az üzlettől a lakásába szállítjuk a bútort sértetlenül! Segítünk a kicsomagolásban, akár az összeszerelésben is és még a hulladékot is magunkkal visszük! 

Miért válasszon minket? 

Mert kollégáink szakképzett fiatalemberek, akik rátermettségük és probléma megoldó képességük mellett udvariasságukkal és kommunikációs készségükkel is kitűnnek a költöztetési iparág többi részvevője közül. 

Mert ahogy a mottónk is szól ,, MINDENT. ÉPEN. HÁZHOZ. " juttatunk, így Ön teljes nyugalommal várhatja otthonába a vásárolt bútort.

Segíthetünk? 

Kattintson ide, adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!