Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Szolgáltatások

Iroda költöztetés

Iroda költöztetés

Irodák komplett átköltöztetése

Egy iroda átköltöztetése nem kis feladat és az eszközök biztonsága mellett, az egyik legfontosabb tényező az idő! 

Minél rövidebb idő alatt kerülnek át az informatikai eszközök és az irodaszerek egyik irodából a másikba, annál kevesebb lesz (VAGY NEM LESZ) kiesés a munkából. Az irodai költöztetés során mindenképpen javasoljuk a személyes egyeztetést és helyszíni felmérést kollégánkkal, hogy a pontos ajánlat mellet jól megszervezett ütemtervet is tudjunk biztosítani a zökkenőmentes áttelepülés érdekében. 

A költöztetési ütemtervet tapasztalt kollégánk tervezi meg, melyről Önnel és a kijelölt kollégákkal egyeztet. A sérülésmentes és az adminisztrálható dobozoláshoz és a címkézésekhez javaslatokat teszünk, melyekben kollégáink is készséggel állnak rendelkezésükre. 

Miért válasszon minket? 

Mert kollégáink szakképzett fiatalemberek, akik rátermettségük és probléma megoldó képességük mellett udvariasságukkal és kommunikációs készségükkel is kitűnnek a költöztetési iparág többi részvevője közül. 

Mert ahogy a mottónk is szól ,, MINDENT. ÉPEN. HÁZHOZ. " juttatunk , így Ön teljes nyugalommal várhatja az új irodába a munkájához elengedhetetlen felszerelést.

Az iroda költöztetése során kiemelt figyelmet fordítunk az elhagyni kívánt iroda és az új iroda állapotának megóvására egyaránt. Ennek érdekében a bútorokat igény szerint plusz díj ellenében speciálisan kilalakított csomagolóanyagokkal vonjuk be, hogy óvjuk az épület falait, a padlózatot és a lifteket egyaránt.

Mi az amiben tudunk segíteni?

  • komplex ütemterv készítése az iroda költöztetéséhez, 
  • bedobozolás ( dobozok biztosítása 400 Ft / db áron ),
  • bútorok védőanyagokkal való bevonása, 
  • az elhagyni kívánt és az új iroda állapotának megóvása, 
  • szállítás felszerelt teherautóinkkal, 
  • kipakolás, kidobozolás, 
  • keletkezett hulladékanyagok elszállítása plusz díj ellenében. 

Segíthetünk? 

Kattintson ide, adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!