Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 0 -24 óráig

NON STOP hívhat,

hétvégén is!

Szolgáltatások

Lomtalanítás

Lomtalanítás

Lomtalanítás óradíjas, vagy fix áras megoldással!

 • Elege lett az évek alatt felhalmozódott tárgyakból, melyek már szinte megfojtják az otthonában?
 • Messze van a legközelebbi lomptalanítás időpontja? 
 • A lomtalanítási pont távol van az otthonától és körülményes lenne a rengeteg kacatot és szemetet elszállítani? 
 • Ingatlant örökölt, ami tele van felesleges kacatokkal, szakadt bútorokkal és mindenféle szeméttel? 

Nem probléma!

Nem kell várjon, nem kell megszervezze a szállítást! Egyszerűen hívjon minket bizalommal és segítünk a feleslegessé vált holmik gyors és szakszerű eltávolításában! 

A lomtalanítás során Önnek semmit nem kell tennie, csak meghatározni a kijelölt területet, melyet meg kell tisztítani, vagy a meghatározni azon tárgyakat, melyeket el kell takarítani. 

A kollégáink az elszállítandó tárgyakat becsomagolják, elhelyezik a teherautóban és csak a tiszta terepet hagyják maguk után! 

Az összegyűjtött lomokat a lakóhelyéhez legközelebbi hivatalos lerakóhelyre visszük és a környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási szabályoknak megfelelően azokat leadjuk. 

Mely esetekben merül fel leggyakrabban a lomtalanítás igénye? 

 • Költözködéskor, a régi ingatlan elhagyásakor. Ekkor derül ki, mennyi felesleges kacat gyűlt össze az évek alatt és ezeket a költözés / dobozolás előtt célszerű elszállítani lomként, nem pedig dobozolva a hasznos ingóságokkal együtt továbbszállítani az új otthonba. 
 • Költözködéskor az új otthonba érkezéskor. Sokszor ilyenkor szembesül a lakás vagy házvásárló azzal, hogy a régi tulaj a padláson, pincében, udvaron, melléképületekben hagyta azokat a tárgyakat, melyek már neki is csak szemetet jelentettek. Ezeket érdemes már első lépésként eltávolítani az új otthonból, hogy ne akadályozzák az esetleges felújítási munkálatokat vagy a berendezkedést. 
 • Ingatlan öröklésekor. Ez a leggyakoribb eset, amikor valaki ingatlant örököl és a házban az évtízedek alatt felhalmozódott bútorok, öltözetek, használati és egyéb tárgyak özönével találja szembe magát. Ezek a tárgyak ( másnak már csak lomok )akadályozzák az ingatlan értékesítését vagy a felújítását, esetleg bérbeadását, ezért ilyenkor célszerű minél hamarabb szakembert hívni és a lomtalanítást elvégezni. 

Hogyan történik a lomtalanítás? 

Első lépésként kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, mely alapján megbeszéljük milyen opció felelne meg Önnek leginkább.

 1. Kérhet óradíjas elszámolást, ez esetben a kiszállástól a lomok gépjárműre pakolásán keresztül a lerakóhelyre való szállításig kell megfizetni az óradíjat, mely függhet a kivonuló kollégák létszámától.
 2. Amennyiben szeretné előre pontosan tudni a lomtalanítás költségét, úgy lehetőség van fixáras munkavégzésre is. Ez esetben időpontot egyeztetünk Önnel egy helyszíni felmérésre, mely alapján pontos árat kalkulálunk az elvégzendő lomtalanítási feladatokra. 
 3. A megrendelést követően a megbeszélt időpontban kollégáink a helyszínre vonulnak, a lomokat szükség szerint csomagolják, gépjárműre pakolják, a terepet a megbeszélések fügvényében megtisztítják.
 4. Majd a lakóhelyéhez legközelebbi hivatalos lerakóhelyre szállítják. 

Segíthetünk? 

Kattintson ide, adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!